woensdag, mei 27, 2009

Salsa hoeft niks te kosten

"El Don del Son" Henry Fiol is misschien wel een rare snuiter met een fobie voor reggaeton, hij is ook een begenadigd vertolker van de son met een aardig oeuvre op zijn conto.
Vorig jaar besloot hij zomaar spontaan om een CD weg te geven via internet. Die kan je nummer voor nummer van Henri Fiol's download pagina halen. Daar kan je tevens hoesjes vinden als je besluit een audio CD van de MP3 bestanden te bakken.
Ik ga hier natuurlijk geen recensie aan wijden. Recensies zijn immers bedoeld om de muziekverzamelaar zijn of haar centjes zo goed mogelijk te laten besteden, maar wat voor buil kan je je vallen voor gratis? Wat doe je nog op mijn pagina?? Vort, direct downloaden dat spul!
Onzekere mensen die nu nog een duwtje nodig hebben kunnen beter het interview met Henry Fiol op descarga.com lezen, want hierin wordt de plaat uitgebreid besproken.
Wat is er nog beter dan ambachtelijk gemaakte son voor niks? Timba voor niks! Songo 21 uit Parijs doen ook aan weggeven. Hieronder vind je de link naar hun gratis EP:

Geen opmerkingen: